Sergio haalt uit naar showbizzwereld: “Gelachen met de kindermuziek van de Camillekes en de Pommelienekes”

25 mei 2024 | 15u45 | Gepost door redactie
Sergio 30 jaar op de planken

In een dubbelinterview met Sam Gooris en Sergio in HLN haalt de zanger uit Tielt-Winge uit naar de showbizzwereld. “De toppers van nu, met al hun tralala, zijn ocharme vijf jaar aan de slag, en Metejoor moet nu al rusten! Wat gaat dat geven over 25 jaar?”. 

De krant zette de twee artiesten bij mekaar voor een babbel over hun meer dan dertig jaar lange vriendschap, ze hebben zelfs een tattoo van elkaars handtekening laten zetten, en natuurlijk ook over hun muziek en het showbizzwereldje. 

Ik krijg het van dat volk. Als ge in de kijker staat, komen ze u kussen en is 't van 'Hééééy, zo blij dat ik je nog eens zie' en als 't minder gaat, dan is 't een korte 'hallo' vanop afstand en rap weer wegkijken, alsof ge een besmettelijke ziekte hebt. Zo fake allemaal. En dan al die kliekskes, precies de speelplaats op 't schoolke. Ik kan daar niet tegen”, zegt Sergio aan HLN. “Ik ben gewoon niet geboren voor de showbizz. Voor het podium en de camera's wel, maar niet voor alles wat eraan vasthangt.”

Sergio stelde destijd Kelly Pfaff en Sam aan elkaar voor, intussen zijn die al 25 jaar samen en Serge is al 34 jaar samen met zijn vrouw Sophie. “Voor Sam en mij is de carrière niet hét belangrijkste. Voor veel grote namen wel. Regi, die kent maar twee woorden: 'Sportpaleis' en 'Tomorrowland'. Met alle gevolgen van dien. Kijk maar naar de top van de showbizz: scheidingen, ruzies, ... Voor ons zijn familie, vrouw en vrienden minstens even belangrijk. Het is een wereld vol egotrippers. Overlaatst heb ik op Facebook nog gelachen met de kindermuziek van de Camillekes en de Pommelienekes, dat het precies allemaal K3 is tegenwoordig. Win ik daar iets mee? Is dat verstandig? Neen, maar het is sterker dan mijzelf. 't Is ook maar voor te lachen, hé. Sam en ik zijn al dertig jaar bezig. Doe het maar, hé. De toppers van nu, met al hun tralala, zijn ocharme vijf jaar aan de slag, en Metejoor moet nu al rusten! Wat gaat dat geven over 25 jaar? Dat ze eens naast ons op een podium komen staan, we zullen 't rap zien!”, aldus Sergio in het interview. Wanneer Sam repliceert dat zijn vriend dat niet echt meent en niet echt kwaad is op Metejoor, reageert Sergio nog met  "Natuurlijk niet. Maar dat we niet het respect krijgen dat we verdienen, dat enerveert mij wel een beetje."


 

 

Lees meer over