Rust zacht lieve Lola

2 augustus 2019 | 23u23 | Gepost door redactie
Rust zacht lieve Lola
Exact een jaar na een vreselijke verkeersongeval is Lola Depypere (16) uit Boutersem overleden. Het meisje werd tijdens een Chirokamp in Nederland aangereden en vocht sindsdien voor haar leven, een strijd die ze op 2 augustus 2019 verloor. 
Het bericht Rust zacht lieve Lola verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lolas vader meldt het als volgt op zijn blog: “Een jaar geleden startte deze blog, mede vanuit onze wil om jullie op de hoogte te houden van het gevecht dat Lola noodgedwongen, maar vastberaden, aanging. Jullie vriendschap, onaflatende bezorgdheid en medeleven heeft ons verrassend diep geraakt. Jullie steun en aanmoedigingen gaven ons een krachtige warme gloed…

Maar alle inspanningen, kunde, zorg en liefde van de wereld konden onze Lola niet helen. Al haar doorzetting, wilskracht en onvermoeibare pogingen ten spijt.

De realiteit is gemeen en hard. Vrijdag 2/08/2019 is Lola in ons bijzijn overleden.

Onvervangbaar, sprankelend, kordaat, gevoelig, sportief, vol overgave, mooi, sterk, stevig in haar schoenen, open, opkomend voor haar eigen gedacht..
Onze lieve Lola.

We danken jullie om Lola in jullie hart mee gedragen te hebben. Onze grote wens is om afscheid van haar te nemen in intieme kring. Gelieve dit te respecteren.”

Condoleren kan hier.

Het bericht Rust zacht lieve Lola verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over