Quiz mee en win een etentje in Brasserie St-Jean!

St-Jean
In september ging de nieuwe app van Leuven Actueel van start. Inmiddels downloadden al bijna 2.500 mensen de app, zodat ze met één handige klik op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de streek.

Speciaal voor de lancering van de nieuwe app schenken wij tien weken lang elke week een etentje weg. De bonnen zijn één jaar geldig, tijd genoeg dus om er gebruik van te maken na de verplichte coronasluiting. Deze week trakteren we op een etentje in Brasserie St-Jean in Oud-Heverlee: je krijgt er een driegangenmenu voorgeschoteld voor twee personen. Zin in? Download dan de app van Leuven Actueel via Google Play Store (Android) of iOS (Apple), ga in de app naar 'Lifestyle', beantwoord twee vragen - één meerkeuzevraag en één schiftingsvraag - en wie weet word jij de winnaar van de week. Opgelet, winnaars worden persoonlijk door ons gecontacteerd, gelieve geen privé- of bankgegevens mee te delen. Enkel het eerste deelnameformulier per e-mailadres is geldig.

De tweede quiz, die een dikke week geleden afliep, werd door 120 personen ingevuld. Katja Malfliet uit Heverlee gaf de beste antwoorden en won daarmee een etentje in Brasserie 500. Vorige week speelden al 307 personen mee: zij maakten kans op een etentje in Het land aan de overkant.

Lees meer over