Opnames van Netflixserie Ferry vinden plaats aan Tremelose camping De Moor

Een overzicht van de set van Ferry - De Serie in Tremelo
Een overzicht van de set van Ferry - De Serie in Tremelo Foto: Dimitri Maes

Na de succesreeks Undercover en de film Ferry gingen onlangs de opnames in van Ferry - De Serie in Tremelo. Deze week vinden deze opnames plaats op Camping De Moor in de Grootlosestraat.

Een vierde seizoen van Undercover is voorlopig niet aangekondigd, wel wordt er gewerkt aan een nieuwe reeks voor Netflix: Ferry: De Serie. Tussen de drie seizoenen van Undercover door verscheen al een prequelfilm. Daarin werd duidelijk hoe hoofdfiguur Ferry Bouman van een kleine scharrelaar in Amsterdam per toeval in Brabant terecht kwam. Daar ontmoette hij Daniëlle en werden ze een stel. In Ferry: De Serie zal hier een vervolg aan worden gegeven.

Frank Lammers, de vertolker van Ferry, is alvast van de partij net zoals zijn partner in de reeks, Daniëlle vertolkt door Elise Schaap. Het productieteam van De Mensen controleert het verkeer dat door de Grootlosestraat moet met verkeerslichten. Als er een opname plaats vindt staat het licht maximaal twee minuten op rood. Deze lichten zijn opgesteld aan de inrit van de camping en De Witte Vijvers en zijn actief tijdens de draaiuren.

De verkeerslichten in de Grootlosestraat van de set van Ferry - De Serie
De verkeerslichten in de Grootlosestraat van de set van Ferry - De Serie Foto: Dimitri Maes

Lees meer over