Nico en Liesbet verwelkomen u graag bij Nic’s!

24 maart 2023 | 10u05 | Gepost door redactie
Nic's
Publi

De naam Nic’s verwijst naar de roepnaam die Nico’s grootvader steeds gebruikte: “Nic’ske”.

Nico en Liesbet kochten het pand op de Glabbeeksesteenweg in Tielt-Winge in 2014 waar ze het aanvankelijk als woning gebruikten. In 2018 ontstonden de eerste ideeën om in hun huis een gastronomisch restaurant te starten.  De woning, die vroeger van de gemeenteontvanger was, werd verbouwd tot het huidige Nic’s. Hier willen Nico en Liesbet hun gasten een aangenaam thuisgevoel geven.

Nico en diens rechterhand Carl bieden gastronomische menu’s aan. Die zijn klassiek getint met een moderne touch, zonder respect voor het pure product te verliezen. Om Nico’s inspiratie de vrije loop te laten, worden de menu’s om de zes à zeven weken gewijzigd.

Lees verder onder de foto

Nic's

Liesbet zal u als gastvrouw warm ontvangen en u samen met sommelier Stijn in de watten leggen. Stijn neemt u doorheen het hele menu mee in zijn passie voor wijnen. Liesbet laat u genieten van het royale kaasassortiment.

Liesbet en Stijn houden van een losse bediening met aandacht voor iedere klant.

Actie

Reserveer nu een tafeltje bij Nic’s tussen 1 april en 30 juni en maak kans om een vijfgangendiner te winnen voor vier personen. Nic’s zal jullie verwennen van het glas champagne tot en met de koffie (met uitzondering van sterke dranken). Noteer bij de opmerking code WD2235

Opgelet, geannuleerde reservaties komen niet in aanmerking voor de loting! Die zal plaatsvinden op maandag 3 juli.

De winnaar krijgt zes maanden de tijd om het diner te nuttigen bij Nic’s.

Nic's - Glabbeeksesteenweg 32, 3390 Tielt-Winge - 016 89 02 07 - www.nics.be

Lees meer over