Netwerk Duurzame Mobiliteit pleit om massaal mee te doen aan '30 Dagen Minder Wagen’

30 dagen minder wagen
Op 1 juni start de tweede editie van ‘30 Dagen Minder Wagen’, een initiatief van Netwerk Duurzame Mobiliteit. Er doen heel wat organisaties in Vlaams-Brabant mee: van groepen collega’s en bedrijven over vriendengroepen tot buren en vrijwilligersgroepen. 

De campagne roept Vlamingen op om in juni zo veel mogelijk de auto aan de kant te laten en te kiezen voor meer duurzame alternatieven. Deelnemers kunnen zich individueel of in groep inschrijven, Netwerk Duurzame mobiliteit licht graag enkele groepsinitiatieven uit de provincie Vlaams-Brabant uit. Deze zijn in het kaderstukje hieronder te vinden.

De campagne 30 Dagen Minder Wagen loopt de hele maand juni. "Zelfs het kleinste goede voornemen qua duurzamere mobiliteit is de moeite waard. Een pakket aan voordelen via de mobiliteitspartners van Netwerk Duurzame Mobiliteit (De Lijn, Cambio en Blue-bike) kan daarbij zeker helpen. Inschrijven kan individueel of in groep op www.30dagenminderwagen.be", zo klinkt het bij de organisatie. Deelnemende organisaties en bedrijven krijgen een communicatiepakket ter beschikking.

Lees meer over