Leerkrachten basis- en kleuteronderwijs actief in ELZ Demerland krijgen boosterprik

22 december 2021 | 20u57 | Gepost door redobra@telenet.be
vaccin
De leerkrachten basis- en kleuteronderwijs, actief in de regio van ELZ Demerland krijgen op zondag 26 december hun boosterprik. Wie in de ELZ-regio woont, maar als leerkracht actief is buiten die zone, moet proberen een plaatsje te pakken te krijgen.

Nu zondag 26 december plant het vaccinatiecentrum van Aarschot een vaccinatiedag voor medewerkers van basisscholen en kinderopvang gevestigd in de steden en gemeenten van Eerstelijnszone Demerland, namelijk Aarschot, Tielt-Winge, Begijnendijk, Diest, Bekkevoort, Scherpenheuvel-Zichem en Halen

Wie werkt in een basisschool, een crèche of kinderopvang in deze regio verneemt via de directie of verantwoordelijke wanneer je op zondag 26 december verwacht wordt in het vaccinatiecentrum.

Wie als inwoner van één van de steden of gemeenten van ELZ Demerland werkzaam is in een basisschool of kinderopvang buiten deze eerstelijnszone meldt dit best voor vrijdag 24 december om 17 uur via info@elzdemerland.be. Nadien neem je best contact op met het callcenter van het vaccinatiecentrum: 016 26 19 10. Het callcenter kan je bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 12 uur en tussen 13 en 16 uur.

Behoor je niet tot deze groep, maar zit je vol ongeduld te wachten op je uitnodiging voor een boosterprik? Je registreren via www.qvax.be blijkt nog steeds de beste manier om zo snel mogelijk aan de beurt te komen.

Lees meer over