Kristel Pues wint zesde quiz én etentje

Brasserie 500
Tien weken lang lanceren we iedere week op maandag een quiz via onze nieuwe app Leuven Actueel. Kristel Pues mag zich de trotse winnaar noemen van de zesde quiz én een etentje in Brasserie 500.

Elke wedstrijd bestaat uit één of meerdere meerkeuzevragen en één schiftingsvraag: wie alle vragen juist beantwoordt en het juiste antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint een etentje in afwisselend Het land aan de overkant, Brasserie 500 en St-Jean. De bonnen blijven één jaar geldig, zodat je voldoende tijd hebt om je bon te verzilveren na de verplichte coronasluiting.

Vorige week werd de zesde quiz gelanceerd, en die won Kristel Pues. Zij beantwoordde de volgende vraag juist:

Hoeveel beelden blijven er over in de gevel van het stadhuis in Leuven nu het standbeeld van Leopold II verwijderd is? Juist antwoord: 235

Daarnaast benaderde Kristel het correcte antwoord op de schiftingsvraag het dichtst. Hoe vaak zal de app van Leuven Actueel op zondagavond 29 november om 22 uur gedownload zijn? Het juiste antwoord was 2.794, Kristel gokte 2.800 keer. Daarmee won zij een etentje in Brasserie 500.

In totaal namen 110 personen deel aan de quiz, 98 van hen hadden de meerkeuzevraag juist. Wil jij ook deelnemen aan de wedstrijd en kans maken op een gratis etentje? Neem dan nog tot zondagavond 20 uur deel aan de zesde quiz via onze app Leuven Actueel. Die kan je downloaden via Google Play Store (Android) of iOS (Apple). Nadien volgt er telkens een nieuwe wedstrijd op maandag.

Lees meer over