Katja Malfliet wint tweede quiz én etentje

Restaurant Leuven
Tien weken lang lanceren we iedere week op maandag een quiz via onze nieuwe app Leuven Actueel. Katja Malfliet uit Heverlee mag zich de trotse winnaar noemen van de tweede quiz én een etentje in Brasserie 500.

Elke wedstrijd bestaat uit drie meerkeuzevragen en één schiftingsvraag: wie alle vragen juist beantwoordt en het juiste antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint een etentje in afwisselend Het land aan de overkant, Brasserie 500 en St-Jean. De bonnen blijven één jaar geldig, zodat je voldoende tijd hebt om je bon te verzilveren na de verplichte coronasluiting.

Vorige week werd de tweede quiz gelanceerd, en die won Katja Malfliet uit Heverlee. Zij beantwoordde alle vragen juist:

- Welk vreemd kunstwerk werd onlangs uit kunstencentrum STUK gestolen? Juist antwoord: Een pizza

- Welke bloedgroep is het meest gegeerd omdat deze aan iedereen kan toegediend worden? Juist antwoord: O-

- Tijdens welk Leuvens evenement zong Bart Kaëll het duet ‘Avond’ met zijn partner Luc Appermont? Juist antwoord: Leive Vloms

Daarnaast benaderde Katja het correcte antwoord op de schiftingsvraag het dichtst. Hoe vaak zal de app van Leuven Actueel op zondagavond 1 november om 22 uur gedownload zijn? Het juiste antwoord was 2.164, Katja gokte op 2.160 downloads.

In totaal had 66 procent van de quizzers alle meerkeuzevragen juist. Wil jij ook deelnemen aan de wedstrijd en kans maken op een gratis etentje? Neem dan nog tot zondagavond 20 uur deel aan de derde quiz via onze app Leuven Actueel. Die kan je downloaden via Google Play Store (Android) of iOS (Apple). Nadien volgt er telkens een nieuwe wedstrijd op maandag.

Lees meer over