Kamer van Koophandel goes Dubai

Dubai
De Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant organiseert, samen met de collega’s van West-Vlaanderen, een zesdaagse missie naar de wereldtentoonstelling in Dubai. De 35ste editie gaat door van 1 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022.

Onder de noemer Voka Trend Tour kunnen ondernemers mee naar Dubai van 18 tot en met 23 februari, “Vanop de eerste rij maken ze kennis met de hoogtepunten van de expo”, luidt het bij de initiatiefnemers.  “Deelnemers aan de missie mogen zich verwachten aan een rijkgevuld programma met tal van keynotesessies, exclusieve diners en ontmoetingen met Belgische en internationale ondernemers in de Verenigde Arabische Emiraten, rondleidingen en meer.”

Naast een bezoek aan het Opportunity, Mobility en Sustainability District op de wereldtentoonstelling staat er ook een uitstap naar Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, op het programma. Daar ontmoeten de deelnemers onder andere Sheikh Zayed Grand Mosque en lunchen ze in het befaamde Emirates Palace.

Tijdens de reis staan er bovendien een aantal ontmoetingen met succesvolle buitenlandse ondernemers gepland, net als met Belgische zakenlui die actief zijn in de Verenigde Emiraten.

Voor de organisatie slaat Voka de handen in elkaar met Destination, een reisorganisator die gespecialiseerd is in internationale incentivereizen voor bedrijven.

Voor het vertrek leren de deelnemers mekaar kennen op een kick-off event, daarna komen ze nog een keertje samen om na te gaan in welke mate de verschillende uitdagingen en vragen beantwoord werden.

Lees meer over