Josee Mercken wint achtste quiz én etentje

St-Jean
Tien weken lang lanceren we iedere week op maandag een quiz via onze app Leuven Actueel. Josee Mercken mag zich de trotse winnaar noemen van de achtste quiz én een etentje voor twee in Brasserie St-Jean in Oud-Heverlee.

Elke wedstrijd bestaat uit één meerkeuzevraag en één schiftingsvraag: wie de vraag juist beantwoordt en het juiste antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint een etentje in afwisselend Het land aan de overkant, Brasserie 500 en St-Jean. De bonnen blijven één jaar geldig, zodat je voldoende tijd hebt om je bon te verzilveren na de verplichte coronasluiting.

Vorige week werd de achtste quiz gelanceerd, en die won Josee Mercken. Zij beantwoordde de volgende vraag juist:

Welke kleurcodes worden gebruikt voor de druktebarometer die de drukte in de Leuvense winkelstraten meet? Juist antwoord: Rood oranje geel groen

Daarnaast benaderde Josee het correcte antwoord op de schiftingsvraag het dichtst. Hoe vaak zal de app van Leuven Actueel op zondagavond 13 december om 22 uur gedownload zijn? Het juiste antwoord was 3.283, Josee gokte 3.285 keer. Daarmee won zij een etentje voor twee in Brasserie St-Jean.

Wil jij ook deelnemen aan de wedstrijd en kans maken op een gratis etentje? Neem dan nog tot zondagavond 20 uur deel aan de negende quiz via onze app Leuven Actueel. Die kan je downloaden via Google Play Store (Android) of iOS (Apple). Nadien volgt er nog één nieuwe wedstrijd op maandag.

Lees meer over