Jolien Dupon wint voorlaatste etentje met onze quiz!

Het land aan de overkant
Tien weken lang lanceren we iedere week op maandag een quiz via onze app Leuven Actueel. Jolien Dupon uit Leuven mag zich de trotse winnaar noemen van de negende quiz én een etentje ter waarde van 125 euro in Het land aan de overkant in Heverlee.

Elke wedstrijd bestaat uit één meerkeuzevraag en één schiftingsvraag: wie de vraag juist beantwoordt en het juiste antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint een etentje in afwisselend Het land aan de overkant, Brasserie 500 en St-Jean. De bonnen blijven één jaar geldig, zodat je voldoende tijd hebt om je bon te verzilveren na de verplichte coronasluiting.

Vorige week werd de negende en voorlaatste quiz gelanceerd, en die won Jolien Dupon uit Leuven. Zij beantwoordde de volgende vraag juist:

Hoeveel kost ‘De Tweede Wereldoorlog in 464 unieke foto’s’ in de winkel? Juist antwoord: 32 euro

Daarnaast benaderde Jolien het correcte antwoord op de schiftingsvraag het dichtst. Hoe vaak zal de app van Leuven Actueel op zondagavond 20 december om 22 uur gedownload zijn? Het juiste antwoord was 3.369, Jolien zat er pal op. Daarmee won zij een etentje in Het land aan de overkant.

Wil jij ook deelnemen aan de wedstrijd en een laatste keer kans maken op een gratis etentje? Neem dan nog tot zondagavond 20 uur deel aan de quiz via onze app Leuven Actueel. Die kan je downloaden via Google Play Store (Android) of iOS (Apple). Het laatste menu staat gepland in Brasserie 500 in Heverlee.

Lees meer over