Johannes wint vierde quiz én etentje

St-Jean
Tien weken lang lanceren we iedere week op maandag een quiz via onze nieuwe app Leuven Actueel. Johannes uit Leuven mag zich de trotse winnaar noemen van de vierde quiz én een etentje in Brasserie St-Jean.

Elke wedstrijd bestaat uit één of meerdere meerkeuzevragen en één schiftingsvraag: wie alle vragen juist beantwoordt en het juiste antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint een etentje in afwisselend Het land aan de overkant, Brasserie 500 en St-Jean. De bonnen blijven één jaar geldig, zodat je voldoende tijd hebt om je bon te verzilveren na de verplichte coronasluiting.

Vorige week werd de vierde quiz gelanceerd, en die won Johannes uit Leuven. Hij beantwoordde de volgende vraag juist:

Vorige week ging onze zustersite Hageland Actueel online. Uit hoeveel gemeentes uit het oostelijke deel van Vlaams-Brabant kan je hier nieuws vinden? Juist antwoord: 18

Daarnaast benaderde Johannes het correcte antwoord op de schiftingsvraag het dichtst. Hoe vaak zal de app van Leuven Actueel op zondagavond 15 november om 22 uur gedownload zijn? Het juiste antwoord was 2.614, Johannes gokte op 2.641 downloads. Daarmee won hij een etentje voor twee personen in Brasserie St-Jean.

In totaal had 61 procent van de quizzers de meerkeuzevraag juist. Wil jij ook deelnemen aan de wedstrijd en kans maken op een gratis etentje? Neem dan nog tot zondagavond 20 uur deel aan de vijfde quiz via onze app Leuven Actueel. Die kan je downloaden via Google Play Store (Android) of iOS (Apple). Nadien volgt er telkens een nieuwe wedstrijd op maandag.

Lees meer over