Jeroen en Inneke vragen hulp bij zoektocht naar pepper

18 februari 2022 | 00u07 | Gepost door redobra@telenet.be
Zoektocht Pepper in Rillaar, Herent en Kampenhout
Wie vindt Pepper, de lievelingskat van Jeroen en Inneke uit Rillaar? Het beestje is mogelijks per ongeluk van Rillaar in Herent of Kampenhout geraakt.

Wie in de regio Rillaar, Herent of Kampenhout op stap ging, zag allicht de affiches  van Jeroen en Inneke over hun speurtocht naar hun geliefde kat. 

“Onze gecastreerde kater is vermist sinds 8 februari. Wij wonen in de Leuvenseweg in Rillaar, maar het is niet uitgesloten dat Pepper achteraan in een bestelwagen is binnen gedrongen. Deze bestelwagen heeft gestopt om te tanken in Herent en werd daarna geopend in Kampenhout ter hoogte van Frans Agro in de Vekestraat. Pepper is een kat die steeds binnen heeft gezeten en is jammer genoeg niet gechipt. Hij draagt wel een kenmerkende halsband met drukknoopsluiting met het opschrift “my boss is”. Hierachter staat een opschrift met ons telefoonnummer vermeld”, zeggen Jeroen en Inneke. 

“Wij doen graag een oproep naar iedereen in de regio in en rond Rillaar, Herent en Kampenhout om onze Pepper te vinden. We vonden het beestje bij zijn eerste levensweken aan een composthoop en hebben hem zelf met de fles groot gebracht. Hij is dan ook zeer belangrijk voor ons.”

Pepper heeft een zwarte vacht met aan zijn buik grijze haren. Wie Pepper vindt kan Jeroen en Inneke verwittigen via 0470 54 19 73 of vindpepper@gmail.com.