Jacky bekent moord op zijn kersverse bruid Myriam

7 november 2022 | 13u44 | Gepost door redactie
Myriam

Er zijn iets meer details bekend over het drama dat zich op zaterdagochtend 5 november voltrok in een hoeve langs de Beringenbaan in Schaffen. Daar stak Jacky G. (65) zijn vrouw Myriam Nivarlet (59) met een mes. De vrouw overleed aan haar verwondingen en de dader bekende intussen de feiten. De twee woonden al 20 jaar samen en huwden in mei.

De politiezone Demerdal kreeg een melding binnen van een man die een poging tot zelfdoding had ondernomen, hij belde zelf de agenten.

“Eens ter plaatse kon men vaststellen dat de 64-jarige man ernstige verwondingen vertoonde. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De hulpdiensten troffen ook zijn 58-jarige vrouw aan, er werd nog gepoogd om haar te reanimeren, maar haar overlijden werd ter plekke vastgesteld”, luidt het in een persbericht van het Leuvense parket.

Lees verder onder de foto. 

Myriam Niverlet
Op de Facebookpagina's van het koppel deed niets vermoeden dat het zou fout lopen, integendeel je vindt er niets dan positieve berichten.

Verdachte bekende intussen 

Een gerechtelijk onderzoek werd gevorderd wegens moord, gelet op de verdachte omstandigheden van haar overlijden. Mensen van het labo gingen ter plaatse, samen met het afstappingsteam, de wetsdokter, de onderzoeksrechter en het parket. 

"Uit de eerste vaststellingen van het onderzoek blijkt dat een messteek aan de vrouw werd toegebracht. De man van het slachtoffer werd diezelfde dag in het ziekenhuis gearresteerd (n.v.d.r.: hij had een poging tot zelfdoding ondernomen en moest worden verzorgd in het ziekenhuis). Hij werd intussen verhoord door de politie en door de onderzoeksrechter en hij bekende een messteek te hebben toegebracht aan zijn partner. Zijn motief wordt verder onderzocht”, luidt het verder.

 De verdachte werd intussen voorgeleid voor de onderzoeksrechter en aangehouden op verdenking van moord. Hij verschijnt donderdag 10 november voor de raadkamer.

 Het onderzoek wordt intussen verder gezet onder leiding van de onderzoeksrechter.

Lees ons eerste artikel hierover via deze link. 

 

 

Lees meer over