Ideaal Wonen in Huis en Tuin, voor al je bouw- en verbouwplannen

Ideaal Wonen
Publi

Nog tot en met zondag 3 april kan je in de Leuvense Brabanthal terecht voor de populaire beurs Ideaal Wonen in Huis en Tuin. Je kan er inspiratie opdoen voor al je bouw- en verbouwplannen. Na twee jaar afwezigheid vanwege het coronavirus staan de 125 standhouders klaar om de bezoekers bij te staan met raad en daad en om al hun vragen te beantwoorden.

Ideaal Wonen in Huis en Tuin is al toe aan zijn 48ste editie. Doorheen de jaren groeide de beurs uit tot dé plek om inspiratie op te doen wanneer je gaat bouwen of verbouwen. Op een totale oppervlakte van 10.000 vierkante meter staan maar liefst 125 standhouders klaar om je te inspireren en al je vragen te beantwoorden.

Het aanbod is deze keer enorm: ramen en deuren, keukens en whirlpools, verwarmings- en beveiligingssystemen, salons en tuinartikelen, … Keuze genoeg dus om ideeën op te doen. Wil je je bezoek op voorhand al uitstippelen? Neem dan een kijkje op de website www.ideaalwonen.be, waar je een volledige lijst vindt van de exposanten.

Na twee jaar afwezigheid door corona hopen de organisatoren opnieuw een 30.000-tal bezoekers te mogen verwelkomen in negen dagen. Naast een schat aan ideeën bieden ze nog andere voordelen: een vlotte bereikbaarheid, een gezellig restaurant, een champagnebar, ruime openingsuren en geen extra coronamaatregelen (mondmasker noch CST zijn verplicht). Kom dus zeker eens langs!

Ideaal Wonen in Huis en Tuin is open van zaterdag 26 maart tot en met zondag 3 april, elke dag van 14 tot 19 uur, op zondag van 11 tot 18 uur. Op vrijdag 1 april zijn de deuren open van 14 tot 22 uur. Wie tijdens deze nocturne na 18 uur langskomt, krijgt bovendien gratis bubbels en hapjes aan de ingang.

Meer info: www.ideaalwonen.be

Lees meer over