Hageland Actueel gaat stap verder en brengt nieuws nog meer op niveau van stad of gemeente

Pers
Nieuwswebsite Hageland Actueel komt met drie nieuwe sites die nog dichter bij de steden en de gemeenten in het Hageland staan. Met Aarschot Actueel, Diest Actueel en Tienen Actueel wil de redactie nog meer inspelen op het nieuws uit uw omgeving en op hetgeen leeft in de regio. Heeft u zelf nieuws of heeft u een goede tip, mail het door naar dirk.desmet@icloud.com, onze dank zal groot zijn.

Thema Media, onderdeel van de Primetime Group, investeert verder in haar regionale berichtgeving.  Sinds enkele jaren brengen journalisten al het belangrijkste nieuws in het Hageland maar met de drie subsites willen de initiatiefnemers nog meer inzetten op het bedienen van de lezer op het niveau van zijn/haar stad of gemeente, kortom het nieuws wordt voortaan nog meer op lokaal niveau gebracht.

Op Facebook kan u ook de specifieke pagina van uw regio volgen en ook de app. van Hageland Actueel (te downloaden via de gekende kanalen) krijgt een apart blok waar al het nieuws van de specifieke regio wordt gebundeld.

Vanzelfsprekend blijven wij ook het nieuws in het Hageland op de voet volgen, dat vindt u nog altijd terug op www.Hagelandactueel.be.

Wanneer er groot nieuws is, krijgt u trouwens een bericht van ons wanneer u de app. geïnstalleerd hebt op uw smartphone, zo mist u geen enkel belangrijk nieuwsfeit.

Op zoek naar ideale speurneus

De redactie is trouwens nog op zoek naar een journalist die het team wil versterken, een speurneus heeft en het nieuws op de voet wil volgen in Aarschot, Diest, Scherpenheuvel-Zichem en de gemeenten in die regio.

Uw kandidatuur is welkom via mail (dirk.desmet@icloud.com) waar u dus ook terecht kan met al uw tips, nieuws en menselijke verhalen.

We hopen dat u ons massaal zal volgen, wij beloven u alvast dat u als eerste op de hoogte blijft van hetgeen er zich afspeelt in uw regio.