Geniet van de lekkerste wijnen tijdens twaalfde Foire du Vin

5 februari 2024 | 16u33 | Gepost door redactie
Foire du vin

Op 9, 10 en 11 februari kan je terecht in de business seats van stadion Den Dreef van OHL voor de twaalfde editie van Foire du Vin, een wijnbeurs waarop je rechtstreeks kan proeven en kopen van de wijnboer.

Een dertigtal wijnbouwers uit alle zuidelijke wijnstreken schotelen de bezoekers hun beste wijnen voor. Op het menu vooral Franse exemplaren, maar ook enkele Belgische, Spaanse, Portugese, Italiaanse en zelfs Libanese wijnen. Zit er iets tussen naar je smaak? Dan kan je de flessen van je voorkeur ter plaatse aankopen en rechtstreeks mee naar huis nemen. Naast wijnen proef je ook champagnes en likeuren. Daarnaast kan je standen bezoeken met streekspecialiteiten zoals kazen, hespen, charcuterie, foie gras, enzovoort.

Foire du Vin vindt plaats op 9, 10 en 11 februari - vrijdag van 17 tot 21 uur, zaterdag van 11 tot 20 uur en zondag van 11 tot 18 uur - in de business seats van OHL, stadion Den Dreef in Heverlee. De inkom bedraagt 6 euro, in ruil krijg je een degustatieglas, gratis parking en een lekker en gezellig evenement aangeboden. Meer info: www.foireduvin.be

Kortingsbonnen voor de toegang vind je in Passe-Partout Leuven en in Thema magazine.

Lees meer over