Geef ons jouw mening en win een prijs!

3 maart 2021 | 11u23 | Gepost door redactie
enquête
Bij Leuven Actueel proberen we al jaren de vinger aan de pols te houden om onze lezers dagvers nieuws uit de eigen regio voor te schotelen. Dat ons enthousiasme geapprecieerd wordt, bewijzen de cijfers. Maar alles kan beter, en dus roepen we jouw hulp in. Laat ons weten wat jij (nog meer) wil lezen op onze website en win een designlamp van Fermob.

Al jaren verzamelt Leuven Actueel het nieuws in jouw regio. Elke dag opnieuw streven we ernaar om jou het interessantste nieuws, heet van de naald, aan te bieden. Wij zijn er dan ook trots op dat onze inspanningen worden geapprecieerd en Leuven Actueel sterk gegroeid is doorheen de jaren.

Maar alles kan beter. En daarom doen we een beroep op jou, onze lezer. Door een korte enquête in te vullen, kan jij aangeven welke artikels je (nog meer) wil lezen op onze website. Zo kunnen wij in de toekomst beter op jouw noden, verwachtingen en wensen inspelen en er elke dag voor zorgen dat jij voorgeschoteld krijgt wat jij wil lezen.

Omdat we jouw inbreng bijzonder belangrijk vinden, verloten we bovendien een designlamp van Fermob onder de deelnemers. De lamp, die een winkelwaarde heeft van 72,90 euro, past perfect in elke tuin. Als blikvanger op de buitentafel, aan een haak of in een boom: je Fermob-lamp wordt de ster van al je tuinfeestjes. Maar ook binnen misstaan deze lampen absoluut niet.

Deelnemen kan via deze link: https://remy-communication.typeform.com/to/FzSpCB77 . Alvast bedankt!

Fermob

Lees meer over