Eerstelijnszone Leuven Noord krijgt twee vaccinatielocaties

sportoase rotselaar werner van nuffelen
De 6 burgemeesters van de betrokken gemeenten hebben samen met de Eerstelijnszone Leuven Noord beslist dat er 2 vaccinatiecentra komen. De inwoners van Boortmeerbeek, Haacht en Keerbergen zullen zich kunnen laten vaccineren op de site van de witloofveiling in Kampenhout. De polyvalente zaal van Sportoase 'de Toren' zal dan weer volledig worden ingericht voor de inwoners van Tremelo, Rotselaar en Holsbeek.

"Met deze twee locaties zullen we onze inwoners een kwalitatief vaccinatiecentra bieden. Door de ligging van de locaties zorgen we er tevens voor dat er zo dicht mogelijk bij de burger zal gevaccineerd worden. Toch één van de bezorgdheden die onze burgemeesters hadden en die hierdoor vervuld is." vertelt Werner Van Nuffelen, voorzitter van de Eerstelijnszone  Leuven Noord. De volgende stap is nu de inrichting van de twee locaties en het zoeken naar geschikt personeel.

"We willen zo snel als mogelijk klaar staan om zoveel mogelijk inwoners op een veilige en kwalitatieve manier te vaccineren. Zo kunnen we samen zorgen dat er snel terug perspectief komt dat broodnodig is.", vult stafmedewerkster Sarah Vanderhoeven nog aan.

Lees meer over