Digitale Strateeg gezocht!

Bierbeek bevraagt 1400 inwoners
Is de online wereld jouw speeltuin? Duik jij zonder hoogtevrees de data in en tover je problemen om in digitale strategieën? Dan ben jij de ervaren online marketeer die wij zoeken. Doet de gedachte aan werken in een vooruitstrevend, people proof communicatiebedrijf in Leuven je watertanden? Dan is Remy Communication jouw place to be.

Digitale rots in de branding

Met 20 medewerkers in 4 gespecialiseerde afdelingen (Online, Content, Branding, Project) kunnen we een extra sterke digitale strateeg gebruiken. Wij zoeken iemand die creatieve digitale strategieën uittekent waarin onze verschillende online marketingtools optimaal benut worden. Iemand die iedereen enthousiast maakt met deze originele online campagnes: van junior tot senior, van prospect over klant tot consument.

·       Jij evalueert en optimaliseert campagnes. Performance marketing is jouw ding. Je krijgt het warm als de teller dichterbij de KPI targets komt.

·       Je hebt besef van benchmarks doorheen verschillende online kanalen en schiet in actie wanneer die tegenvallen in Google Ads, Facebook of andere social media platformen.

·      Jij rolt digitale plannen uit in no time met de juiste strategische inzichten.

·       Jij bent een houvast voor onze klanten die nog maar weinig digitale waters hebben doorzwommen.

·       Jij zorgt ervoor dat projecten van a tot z worden opgevolgd.

·       Met ruim 3 jaar ervaring in een digital agency achter de kiezen, breng je nieuwe inzichten binnen onze groep.

·       Jij weet wat een lead generation machine is en zorgt ervoor dat elke euro opbrengt voor onze klant.

·       Je tovert impressionante rapporten uit je mouw en weet de juiste conclusies te trekken om toekomstige campagnes te verbeteren.

Doe mij maar data

Jouw knappe kop houdt van duidelijke data en verwerkt die in creatieve digitale oplossingen of optimalisaties. Ze mogen je altijd wakker maken voor een discussie over:

·       Monitoring, Google Analytics, social metrics …

·       Adverteren via Google Ads, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Youtube…

·       Contentmarketing, storytelling, customer journeys, funnels…

·       Websites, sitestructuur, usability …

·       KPI's, benchmarks

Aanbod

Jij krijgt een vast plekje op onze hippe Remy-site aan de Vaart in Leuven. We zijn vlot bereikbaar met de auto, het openbare vervoer of met de fiets. In een boeiende en aangename werkomgeving waar de mensen centraal staan en de champagne openvliegt bij goede resultaten, voltooi jij je opdrachten. Je krijgt een marktconforme verloning met alle toeters en bellen erbij. In deze uitdagende functie is er bovendien voldoende ruimte voor zelfontplooiing en opleidingen.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar saartje@remy-communication.be

Lees meer over