Dieven stelen parfum en worden gearresteerd bij de kapper

Parfumerie
Zaterdag omstreeks 14.55 uur verwittigde de zaakvoerder van parfumerie Meylandt op de Grote Markt in Aarschot de politiediensten na een winkeldiefstal. 

De zaakvoerder werd door twee winkelbedienden op de hoogte gebracht van het bezoek van twee mannen die in dronken toestand verkeerden. Bij het bekijken van de camerabeelden merkte hij op hoe één van de twee mannen drie parfums, ter waarde van 700 à 800 euro, in zijn achterzak had gestoken. De man ging vervolgens zelf op zoek naar de twee mannen en kon hen aantreffen in de kapperszaak tegenover de parfumerie.  

De politie van PZ Aarschot kwam ter plaatse en kon de twee mannen van respectievelijk 46 en 30 jaar aantreffen. In de rugzak van de 30-jarige man werden twee van de drie parfums aangetroffen. De verdachten werden gearresteerd en meegenomen voor verhoor. De 30-jarige man gaf de feiten toe en vermeldde dat zijn kompaan niet op de hoogte was van de diefstallen. De 46-jarige man gaf aan zich niets van de feiten ter herinneren.  

Het parket van Leuven heeft besloten de twee verdachten te dagvaarden volgens de procedure van het snelrecht. Ze moeten zich midden december komen verantwoorden voor de correctionele rechtbank voor feiten van diefstal.  

Lees meer over