Danny Dekoninck wint zevende quiz én etentje

Stelplat zoekt (amateur)chefs
Tien weken lang lanceren we iedere week op maandag een quiz via onze nieuwe app Leuven Actueel. Danny Dekoninck mag zich de trotse winnaar noemen van de zevende quiz én een etentje in Het land aan de overkant.

Elke wedstrijd bestaat uit één meerkeuzevraag en één schiftingsvraag: wie de vraag juist beantwoordt en het juiste antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint een etentje in afwisselend Het land aan de overkant, Brasserie 500 en St-Jean. De bonnen blijven één jaar geldig, zodat je voldoende tijd hebt om je bon te verzilveren na de verplichte coronasluiting.

Vorige week werd de zevende quiz gelanceerd, en die won Danny Dekoninck. Hij beantwoordde de volgende vraag juist:

Langs hoeveel stops rond het rock ’n-rollverleden van Leuven leidt de nieuwe Belpopwandeling van Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing? Juist antwoord: 21

Daarnaast benaderde Danny het correcte antwoord op de schiftingsvraag het dichtst. Hoe vaak zal de app van Leuven Actueel op zondagavond 6 december om 22 uur gedownload zijn? Het juiste antwoord was 3.127, Danny gokte 3.121 keer. Daarmee won hij een etentje in Het land aan de overkant.

Wil jij ook deelnemen aan de wedstrijd en kans maken op een gratis etentje? Neem dan nog tot zondagavond 20 uur deel aan de zesde quiz via onze app Leuven Actueel. Die kan je downloaden via Google Play Store (Android) of iOS (Apple). Nadien volgt er telkens een nieuwe wedstrijd op maandag.

Lees meer over