Coaches en kijkers laten Mette-Marie uit Averbode gaan, zij gaat niet door naar volgende ronde The Voice

The Voice

De tweede liveshow van The Voice op VTM bleek het eindstation voor Mette-Marie uit Averbode. Zij slaagde er niet in om de volgende ronde te halen. Haar regiogenoot Xerxes uit het Leuvense mocht wel door. 

Slechts zeven van de tien overgebleven kandidaten konden tijdens de tweede liveshow doorstoten naar een volgende ronde. 

Coach Mathieu Terryn kon nog rekenen op twee van zijn vijf oorspronkelijke kandidaten, Natalia en Jan Paternoster konden elk nog één talent in de strijd gooien en Koen Wauters en Laura Tesoro  konden nog rekenen op drie kandidaten, evenveel als waarmee ze aan de liveshows begonnen waren. 

Alle kandidaten brachten een groepsnummer per team maar ook een solonummer. Xerxes van team Jan bracht Murder on the Dancefloor en zijn prestatie volstond om door te stoten naar de volgende ronde. 

Een wondermooie cover van Queens Love Of My Life door Mette-Marie uit Averbode kon niet voldoende bekoren, zij werd naar huis gestuurd. 

"Dank je wel Mette-Marie Maes voor  de mooie momenten die je ons bezorgde. Jij bent en blijft voor Scherpenheuvel-Zichem onze voice”, reageerde burgemeester Manu Claes (cd&v) na haar eliminatie.

Herbeleef hier nog eens de prestaties van Mette-Marie.