Alice (9) ging naar concert van Taylor Swift maar beleefde de teleurstelling van haar leven: "Wij zijn opgelicht"

6 juli 2024 | 10u28 | Gepost door redactie
Als verrassing had Nathalie tickets gekocht voor het concert van Taylor Swift

Nathalie Van Gelder uit Kozen keek zo uit naar het concert van Taylor Swift, als een speciaal cadeau voor haar negenjarige dochter Alice. Eenmaal daar mochten ze echter niet binnen, want de tickets waren reeds gebruikt. Ze zouden zijn opgelicht door iemand uit Tienen.

"Mijn dochtertje is al lang fan van Taylor Swift en twee weken geleden zag ik een post op Facebook om tickets over te kopen. Ik twijfelde niet, ook al kostte het 250 euro per ticket en moest ik er speciaal voor naar Amsterdam gaan. Ik boekte zelfs een hotel om er een echt meidenavondje van te maken. Ik kon de tickets overkopen, maar volgens de verkoopster uit Tienen ging dat niet meer via Ticketswap. Ze stuurde me screenshots via mail", zegt mama Nathalie.

De tickets werden reeds gebruikt

"Eenmaal aangekomen in Amsterdam, met een dolenthousiaste negenjarige, werden we geweigerd aan de inkom. De tickets waren reeds gebruikt. Ze stuurden ons door naar een specialist van Ticketmaster. Ik nam contact op met de verkoopster en die beweerde dat ze vier tickets had gekocht bij Ticketmaster. Maar op haar account stonden er maar twee tickets geregistreerd, zo bleek. De andere mensen die ook een ticket gekocht hadden bij haar, waren al binnen. Daar stond ik dan met een doodverdrietig kindje. We zijn maar gewoon terug naar huis gegaan. Het enige wat ik nog kan doen is een klacht indienen bij de politie", stelt Nathalie.

Lees meer over