Zesde Woudlucht Go Classic komt er aan

6 oktober 2019 | 08u17 | Gepost door redactie
Zesde Woudlucht Go Classic komt er aan
Op zondag 13 oktober organiseert school voor buitengewoon onderwijs Woudlucht op haar campus de zesde editie van de Woudlucht Go Classic, een sportieve dag met onder andere wielrenner Jasper Stuyven en acteur Jef De Smedt. 
Het bericht Zesde Woudlucht Go Classic komt er aan verscheen eerst op Leuven Actueel.

“We organiseren dit jaar vier fietstochten, die vertrekken tussen 8 en 11 uur”, zegt Kristel Vandenbempt, leerkracht en drijvende kracht achter de Classic. “Verder organiseren we van 11 tot 14 uur een HerfstHalloweenwandeltocht in Heverleebos. Maar ook niet sportievelingen zijn welkom. Er is de hele dag animatie en ook voetbalploeg OHL zal aanwezig zijn met een standje en met mascotte Lionel. De fanclub van Jasper Stuyven komt ook voor het eerst langs, in de namiddag, en er zal een interview plaats vinden met Jasper Stuyven om 15 uur. Jasper is naast een fantastisch wielrennen ook peter van de school.”

De opbrengst van de dag gaat naar de aanleg van een fiets- en verkeerspark voor alle kinderen uit de regio. Dit park zal een primeur zijn in ons land en is volgens Kristel Vandenbempt broodnodig, omdat kinderen van jongs af aan moeten leren omgaan met het steeds drukker wordende verkeer.

 

Foto: Peter Maris

Het bericht Zesde Woudlucht Go Classic komt er aan verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over