Zakkenrollers actief

18 augustus 2019 | 20u24 | Gepost door redactie
Dieven gaan van het ene café naar het andere
In de nacht van vrijdag op zaterdag waren er zakkenrollers actief in het Leuvense uitgaansleven. In de vroege uurtjes werd een jongeman aangesproken door twee andere mannen op het Ladeuzeplein. De éne vroeg om een sigaret terwijl de andere de mobiele telefoon van het slachtoffer uit zijn achterzak griste. Toen het tweetal al vertrokken was […]
Het bericht Zakkenrollers actief verscheen eerst op Leuven Actueel.

In de nacht van vrijdag op zaterdag waren er zakkenrollers actief in het Leuvense uitgaansleven. In de vroege uurtjes werd een jongeman aangesproken door twee andere mannen op het Ladeuzeplein. De éne vroeg om een sigaret terwijl de andere de mobiele telefoon van het slachtoffer uit zijn achterzak griste. Toen het tweetal al vertrokken was merkte de jongeman de diefstal op. Een tijd later zag hij een patrouille van de Leuvense politie voorbijrijden en sprak hen aan. Er werd nog in de omgeving gezocht naar de zakkenrollers, maar ze werden niet meer aangetroffen. De politie stelde proces-verbaal op.

In de nacht van zaterdag op zondag werden er ook zakkenrollers opgemerkt in Leuven. Een man werd op de Bondgenotenlaan benaderd door twee mannen. Eén van hen was zeer uitgelaten en begon hem te knuffelen. Hij danste ook even met de verbaasde man. Daarna gingen ze al lachend verder in de andere richting. Het slachtoffer vond dit allemaal maar vreemd en merkte even later op dat zijn mobiele telefoon uit zijn achterzak verdwenen was. Hij draaide zich om en liep achter het tweetal aan maar kon ze niet meer aantreffen. Even verder zag hij een patrouille van de Leuvense politie en sprak hen aan. De beschrijving van de daders werd doorgegeven aan de ploegen, maar ze konden niet meer aangetroffen worden. De politie stelde proces-verbaal op.

Het bericht Zakkenrollers actief verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over