Woonzorgcentrum Groene Boog schenkt mondmaskers aan personeel

30 April 2020 | 12u34 | Gepost door redactie
Woonzorgcentrum Groene Boog schenkt mondmaskers aan personeel
Niet alleen de bewoners van woonzorgcenta vormen een risicogroep, ook het personeel dat er vandaag in moeilijke omstandigheden werkt, verdient de volle steun en aandacht. Daarom schenkt woonzorgcentrum Groene Boog mondmaskers aan het personeel om hen ook thuis extra te beschermen en zo het risico voor bewoners te verlagen.
Het bericht Woonzorgcentrum Groene Boog schenkt mondmaskers aan personeel verscheen eerst op Leuven Actueel.

‘Zorg dragen voor hen die zorgen’ staat centraal in het personeelsbeleid van Senior Living Group. Sinds medio maart werden de medewerkers permanent voorzien van mondmaskers. Dit was eveneens het geval in de thuiszorg en thuisverpleging waar Senior Living Group actief is met OTV Home Care.

Nu  gaat Senior Living Group een stap verder en wil ook zorg dragen voor de gezondheid van de medewerkers thuis. Daarom krijgt elke medewerker 2 kwalitatieve wasbare mondmaskers thuisgestuurd, die gebruikt kunnen worden in de privé-omgeving en tijdens woon-werkverkeer. Op deze manier wil men de gezondheid van de medewerkers extra beschermen, wat ook ten goede komt aan het verminderen van de verspreiding van het virus bij bewoners en cliënten.

Het personeel kan het zeker waarderen: “De mondmaskers zijn zeer modieus en aangenaam om te dragen. We beschermen niet alleen onze eigen omgeving thuis, maar ook de bewoners van ons woonzorgcentrum. Een zeer goede maatregel tegen de verspreiding van het virus.”

Het bericht Woonzorgcentrum Groene Boog schenkt mondmaskers aan personeel verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over