Win vrijkaarten voor Circus Barones

14 oktober 2021 | 17u58 | Gepost door annpeeters
Win vrijkaarten voor Circus Barones
Circus Barones strijkt weer neer in Leuven, meer bepaald op Parking 4 van de Brabanthal, van woensdag 27 oktober tot en met zondag 7 november 2021. Voor de voorstelling van zaterdag 30 oktober om 18 uur kan jij vrijkaarten winnen!

Circus Barones trok vorig jaar met haar gloednieuwe programma ‘THE GREATEST SHOW’ op tournee. Helaas was die tournee door de coronamaatregelen van korte duur. Meer dan een jaar bleef de circustent op de vrachtwagen, maar nu gaat Circus Barones er weer volop tegenaan. 

Het thema ‘The Greatest Show’ bleef behouden, maar Circus Barones brengt nu een volledig nieuw gevarieerd programma met acrobaten uit Hongarije, Moldavie, Oostenrijk en Ecuador. Uiteraard zijn ook de dieren weer van de partij, met onder andere de kamelen Balthasar, Caspar en Melchior, de acrobatische geitenfamilie en niet te vergeten de nieuwe en jongste artiesten Baby en Sheila, twee olijke hondjes die niet kunnen wachten om hun kunstjes te tonen.

Voor de nodige spanning zorgt zeker Leo Navez, uit Ecuador, die het circus als het ware ‘op zijn kop zet’ door ondersteboven een wandeling door de nok van het circus te maken, en dit zonder enige veiligheidsvoorzieningen. Voor de vrolijke leidraad doorheen het programma zorgt het clownsduo Patat en Patatina.

Coronaproof

De nodige investeringen en voorzieningen werden getroffen om het publiek in veilige omstandigheden te ontvangen.

Win, win, win!

Voor tickets kan je hier terecht, maar Leuven Actueel geeft ook vijf duotickets weg. Wat moet je doen? Like dit artikel en deel het op Facebook. Stuur daarna een mailtje met je naam en adres naar circusbarones.secretariaat4@gmail.com. Als onderwerp van de mail zet je 'Leuven Actueel'. De eerste vijf winnen een duoticket. Ze worden per mail gecontacteerd door het secretariaat van het circus met verdere richtlijnen. 

Lees meer over