Win vrijkaarten voor Circus Barones

3 oktober 2019 | 13u49 | Gepost door redactie
Win vrijkaarten voor Circus Barones
Circus Barones strijkt weer neer in Leuven. Meer bepaald op Parking 4 van de Brabanthal, van woensdag 23 oktober tot en met zondag 3 november. Voor de eerste voorstelling kan jij vrijkaarten winnen!
Het bericht Win vrijkaarten voor Circus Barones verscheen eerst op Leuven Actueel.

Circus Barones brengt dit jaar een ‘Surprise’. Daarmee laat ze zich inspireren door bekende sprookjes. In deze barre wintertijd zal clown Patatje je op zijn vliegend tapijt meevoeren naar het sprookjesland van duizend en een nacht gelegen in verre warme Oriëntaalse gebieden. De acrobaten, clowns en dieren van circus Barones brengen een wervelende show die de toeschouwer niet enkel zal doen verbazen of lachen, maar ook tot ontroering zal brengen. Een klein tipje van de sluier: een duet uit Polen brengt een adembenemende acrobatische act. Ook de clowns laten zich niet onbetuigd en vervoeren een van oudsher bekende Engelse dame de piste in met een eigenzinnig taxivoertuig dat tot hilarische toestanden leidt. En dat alles in de verwarmde circustent.

De voorstellingen vinden plaats op woensdag 23 oktober om 15 uur, zaterdag 26 oktober om 15 uur, zondag 27 oktober om 11 en 15 uur, maandag 28 oktober om 15 uur, dinsdag 29 oktober om 15 uur, woensdag 30 oktober om 15 uur, donderdag 31 oktober om 15 uur, vrijdag 1 november om 11 en 15 uur, zaterdag 2 november om 15 uur en zondag 3 november om 11 en 15 uur. Tijdens de familievoorstellingen (die van 11 uur) betalen de volwassenen kinderprijzen.

Wil je er graag bij zijn? Circus Barones geeft 25 gratis duotickets, ter waarde van 50 euro, voor de tribune weg via deze website. Die zijn geldig voor de voorstelling van woensdag 23 oktober om 15 uur. Het enige wat je moet doen, is een mailtje sturen naar circusbarones.secretariaat3@gmail.com, met vermelding van naam, volledig woonadres en een verwijzing naar de site Leuven Actueel. De eerste 25 namen worden op een lijst opgenomen die aan de kassa ligt. Ben je een gelukkige winnaar? Meld je dan zeker persoonlijk aan met je identiteitskaart en ontvangen e-mail. Let wel: er kan maar één duoticket per woon- en e-mailadres weggegeven worden.

Welkom bij Circus Barones, welkom in een sprookjesland, welkom bij het mooiste circus van België!

Het bericht Win vrijkaarten voor Circus Barones verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over