WIN: boekje Veer van Stefan Boonen

3 April 2020 | 09u19 | Gepost door redactie
WIN: boekje Veer van Stefan Boonen
Een paar dagen geleden stelden we de twee nieuwe boekjes van Stefan Boonen voor. Uitgeverij Pelckmans laat weten dat we 2 exemplaren mogen weggeven aan onze lezers. Interesse? Stuur dan je naam en adres naar Wedstrijd2020Win@gmail.com en zet in de titel ‘Veer – Leuven Actueel’. De gelukkigen worden persoonlijk verwittigd. Veer Kinderboekenschrijver Stefan Boonen uit Kessel-Lo […]
Het bericht WIN: boekje Veer van Stefan Boonen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een paar dagen geleden stelden we de twee nieuwe boekjes van Stefan Boonen voor. Uitgeverij Pelckmans laat weten dat we 2 exemplaren mogen weggeven aan onze lezers. Interesse? Stuur dan je naam en adres naar Wedstrijd2020Win@gmail.com en zet in de titel ‘Veer – Leuven Actueel’. De gelukkigen worden persoonlijk verwittigd.

Veer

Kinderboekenschrijver Stefan Boonen uit Kessel-Lo brengt samen met illustrator en animator Jan Van Lierde twee nieuwe boekjes op de markt, ze maken deel uit van een vierdelige reeks die de naam ‘Veer’ meekreeg. Het zijn avonturen voor de eerste lezers uit het eerste en tweede leerjaar. De eerste twee boekjes zijn: Veer – een dag in de zon, Veer- een dag in de kou.

Het bericht WIN: boekje Veer van Stefan Boonen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over