Werken op E314 tussen Leuven en Aarschot in beide richtingen

10 september 2019 | 11u58 | Gepost door redactie
Wegenwerken hervatten op 6 januari
Het Agentschap Wegen en Verkeer voert van maandag 16 tot vrijdag 20 september onderhoudswerken uit op de E314 tussen Leuven en Aarschot, in de beide rijrichtingen. De aannemer start de avond van maandag 16 september en zal volgens de huidige planning de werken afronden op de ochtend van zaterdag 21 september. Hij zal telkens starten […]
Het bericht Werken op E314 tussen Leuven en Aarschot in beide richtingen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert van maandag 16 tot vrijdag 20 september onderhoudswerken uit op de E314 tussen Leuven en Aarschot, in de beide rijrichtingen. De aannemer start de avond van maandag 16 september en zal volgens de huidige planning de werken afronden op de ochtend van zaterdag 21 september. Hij zal telkens starten met werken om 20 uur en zal de weg vrijmaken voor de start van de ochtendspits.

Er zal tijdens de werken altijd een rijstrook open blijven voor het verkeer. De afrit van Holsbeek in de rijrichting van Brussel zal ook een nacht lang afgesloten worden (welke nacht is nog niet geweten). Het verkeer zal op dat moment omgeleid worden via de volgende afrit (Wilsele).

Het bericht Werken op E314 tussen Leuven en Aarschot in beide richtingen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over