Wandelen langs streetart-pareltjes

12 november 2020 | 10u20 | Gepost door annpeeters
streetart
De ouderraad van Vrije lagere school De Mozaïek in Kessel-lo organiseert een wandeling langs de vele niet-meteen gekende streetart-pareltjes in Kessel-Lo. 100 gezinnen schreven zich in, maar ze delen het boekje ook graag voor andere wandelaars. In het boekje staan opdrachten voor kinderen.

"Vanuit de ouderraad van Vrije lagere school De Mozaïek in Kessel-lo kunnen we door corona geen 'ouderkaffees' organiseren, dat zijn leuke ontmoetingsmomenten tussen ouders. De werkgroep is echter niet bij de pakken blijven zitten en heeft een activiteit bedacht die per gezinsbubbel kan gedaan worden: een wandeling of fietstocht langs de vele niet meteen gekende streetart-pareltjes in Kessel-lo", zegt Tom Moons, voorzitter van de ouderraad van de school. 

Ouders konden inschrijven via de website en kregen dan thuis een invulboekje (inclusief krijtjes) bezorgd om mee op stap te nemen. "100 gezinnen schreven zich in, een onverhoopt succes. In tijden dat er weinig gebeurt qua evenementen, bieden we jullie graag onze actie aan. Via deze link vind je het boekje met alle info." 

Lees meer over