Wagen knalt tegen vangrail op E314, chauffeur loopt ernstige verwondingen op

Spitsstrook E314
Op de E314 Leuven-Lummen ter hoogte van de afrit naar het UZ Gasthuisberg reed de chauffeur van een wagen tegen de vangrail aan. De bestuurder liep ernstige verwondingen op, er lagen overal brokstukken verspreid over de rijbaan.

Om een nog onbekende reden boorde de wagen van een chauffeur zich in de vangrail net voor de afrit naar het UZ Gasthuisberg. Een bestuurster die het zag gebeuren, schrok door de hevigheid van de klap en belde onmiddellijk de hulpdiensten voor medische zorgen. Omstreeks 12.20 uur was er buiten een ziekenwagen ook de MUG ter plaatse gekomen, daar de verwondingen ernstig bleken te zijn. Gezien de nabijheid van het UZ Gasthuisberg zal de gewonde ook naar ginds overgebracht worden.

Er lagen brokstukken verspreid over de hele rijbaan, de wagen in kwestie stond aan de kant geparkeerd. Gezien het middaguur blijft de verkeershinder voorlopig binnen de perken. De linkerrijstrook is versperd door het voorval en er werd aangeraden om er voorzichtig langs te rijden. Er wordt verwacht dat de hinder niet onmiddellijk opgelost zal raken.

Lees meer over