Vrouwen OH Leuven ontvangen Club Brugge en verbreken supportersrecord voor De Warmste Week

Warmste match
De OHL dames gaan de uitdaging aan ten voordele van het goede doel. De volledige opbrengst van deze wedstrijd tegen Club Brugge gaat naar 'De Warmste Week'. Tickets kosten 2 euro en er is een cateringaanbod met pasta voor de supporters.

Er zijn momenteel al meer dan 2.000 tickets voor de wedstrijd van morgenavond verkocht voor het duel tegen Club YLA, de officiële naam van de ladies van Club Brugge. Dit betekent dat het toeschouwersrecord in de Belgische competitie van 1.200 toeschouwers al bereikt is, maar uiteraard wilt de organisatie de lat meteen zo hoog mogelijk leggen. 

Met een laatste duwtje hopen ze nog wat toeschouwers te overtuigen om zaterdagavond af te zakken naar Den Dreef. Naast de wedstrijd is er ook randanimatie voor jong en oud. De mannelijke spelers bakken pannenkoeken en er is een meet & greet voorzien. Na de wedstrijd geven de OHL-speelsters nog een signeersessie.

Tickets kunnen online aangekocht worden via de website van OH Leuven en morgen aan het stadion aan de ticketing container vanaf 13 uur tot aan de aftrap om 19 uur.

Deze recordpoging vindt plaats ter gelegenheid van de competitiewedstrijd in de Lotto Super League, tussen OHL en Club YLA.

Lees meer over