Vrouw ligt wekenlang dood in huis

27 April 2020 | 19u40 | Gepost door redactie
Dronken bromfietser geeft foutief kenteken op na ongeval en vertrekt
In de Pioengang in Leuven is zondagavond een vrouw van 62 dood aangetroffen in haar woning. Volgens onderzoek gaat het om een natuurlijk overlijden. De vrouw bleek al weken geleden overleden te zijn.
Het bericht Vrouw ligt wekenlang dood in huis verscheen eerst op Leuven Actueel.

Dat het leven eenzaam kan zijn, werd zondagavond nog eens pijnlijk duidelijk in Leuven. Daar werd een vrouw dood aangetroffen in haar woning, terwijl ze al weken geleden overleden bleek te zijn. Het was een buurman die alarm sloeg omdat hij de 62-jarige Rosa al een tijdje niet meer had gezien, omdat haar brievenbus even lang niet geledigd was en omdat er vliegen zwermden rond de deur van haar woning. De politie kwam zondag samen met een werkman van Dijledal, die eigenaar is van het huisje van de vrouw, ter plaatse. Samen stelden ze vast dat de alleenstaande vrouw overleden was, en dat dit al enkele weken geleden moest gebeurd zijn.

In eerste instantie ging men uit van een verdacht overlijden, maar daar kwam men uiteindelijk van terug. De vrouw overleed een natuurlijke dood. Of ze getroffen werd door het coronavirus, is niet duidelijk.

Het bericht Vrouw ligt wekenlang dood in huis verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over