Vrijwilligers van TEJO Leuven krijgen de ‘Prijs van de vrijwilliger’

1 november 2021 | 10u01 | Gepost door annpeeters
prijs van de vrijwilliger
Al voor de 25ste keer reikte Beweging.net afdeling Leuven de “Prijs van de vrijwilliger” uit op het jaarlijks Trefmoment. Dit jaar viel de eer te beurt aan de meer dan 60 vrijwilligers van TEJO Leuven.

TEJO Leuven is sinds zijn start in september 2019, nu twee jaar geleden, voor meer dan 560 jongeren een warme plek geweest, een luisterend huis. Jongeren die de stap zetten, zijn moedig en geven ook vertrouwen aan TEJO.

TEJO is bezorgd omdat de nood zo groot is en nog steeds lijkt toe te nemen, zeker sinds de coronaperiode: zoveel jongeren waarvoor jong zijn in het leven en in de samenleving niet altijd gemakkelijk is. Gelukkig kunnen ze bij de vrijwilligers van TEJO terecht. Voor het TEJO-huis in Leuven zijn ze nog steeds op zoek naar vrijwilligers, onder meer voor therapeutische begeleiding. 

Op  de foto stuurgroep Beweging,net  Leuven met 2de van links Luc Deneffe, voorzitter TEJO Leuven, 4de van rechts Filip Mels, coördinator externe communicatie TEJO Leuven; in het midden Roland Verbeek, voorzitter Beweging.net Leuven

Lees meer over