Volgende twee weekends E314-oprit Kessel-Lo/Wilsele afgesloten

11 oktober 2019 | 09u35 | Gepost door redactie
Volgende twee weekends E314-oprit Kessel-Lo/Wilsele afgesloten
Wegen en Verkeer plaatst volgende twee weekends nieuwe geluidsschermen op viaduct Wilsele. Daardoor zal oprit Kessel-Lo/Wilsele - richting Brussel afgesloten zijn tussen 20 en 5 uur.
Het bericht Volgende twee weekends E314-oprit Kessel-Lo/Wilsele afgesloten verscheen eerst op Leuven Actueel.

In de nacht zaterdag 12 op zondag 13 en van zaterdag 19 op zondag 20 oktober werkt Wegen en Verkeer op het viaduct van de E314 in Wilsele. Ter hoogte van de spoorweg, aan de kant waar het verkeer richting Brussel rijdt, plaatst Wegen en Verkeer een eerste reeks nieuwe geluidsschermen om de geluidshinder in de naburige wijken te beperken. In november 2019 worden de overige geluidsschermen aan deze kant van het viaduct geplaatst. Om de werken te kunnen uitvoeren, wordt in de nachten van 12 op 13 en 19 op 20 oktober de oprit Kessel-Lo/Wilsele (nr.20) richting Brussel afgesloten van 2o uur tot 5 uur ‘s morgens. Het verkeer richting Brussel moet een omleiding volgen via het op- en afrittencomplex van Holsbeek.

Renovatie noordkant viaduct Wilsele volledig afgerond

Sinds 2017 voert Wegen en Verkeer een grondige renovatie uit van het viaduct van de E314 in Wilsele. Eerst werden de onder- en bovenkant van het noordelijke deel aangepakt, waar het verkeer richting Brussel rijdt. In het kader van de volledige renovatie plaatst Wegen en Verkeer nieuwe geluidsschermen aan de noordkant van het viaduct. Zo wordt de renovatie van de noordelijke kant volledig afgerond. I

Zuidkant volgt

n het voorjaar van 2020 start Wegen en Verkeer met de renovatie en verbreding van de bovenkant van de zuidkant van het viaduct, in de rijrichting van Lummen.

Het bericht Volgende twee weekends E314-oprit Kessel-Lo/Wilsele afgesloten verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over