Verlichtingspaal knakt af

4 oktober 2019 | 11u18 | Gepost door redactie
Verkeershinder door ongeval op kruispunt Tervuursesteenweg – Tervuursestraat
Vrijdagochtend even voor 7 uur raakte een 26-jarige bestuurder uit Leuven licht gewond toen hij op het Engels Plein met zijn voertuig tegen een verlichtingspaal reed. De paal knakte door de klap af en ging tegen de grond. De bestuurder werd met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis. De man legde een positieve ademtest […]
Het bericht Verlichtingspaal knakt af verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vrijdagochtend even voor 7 uur raakte een 26-jarige bestuurder uit Leuven licht gewond toen hij op het Engels Plein met zijn voertuig tegen een verlichtingspaal reed. De paal knakte door de klap af en ging tegen de grond.
De bestuurder werd met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis. De man legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

Ongeval

Donderdag omstreeks 16.30 uur raakte een 57-jarige fietser uit Leuven lichtgewond, toen hij op het fietspad op de Celestijnenlaan ter hoogte van Campus Arenberg in aanrijding kwam met een fietser die uit de tegenrichting kwam. De vijftiger ging met een klap tegen de grond en klaagde van pijn aan een knie. Hij werd met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis.

Het bericht Verlichtingspaal knakt af verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over