Verkeersongevallen in Heverlee

29 augustus 2019 | 20u28 | Gepost door redactie
Verkeershinder door ongeval op kruispunt Tervuursesteenweg – Tervuursestraat
Woensdagmiddag werd een vrouw aangereden in de Leeuwerikenstraat in Heverlee. De 85-jarige vrouw uit de buurt was aan het wandelen op het trottoir toen er net een leverancier met zijn bestelwagen van een parkeerplaats de weg op reed. De 20-jarige man uit Machelen was traag achteruit aan het rijden en had de voetganger niet opgemerkt. […]
Het bericht Verkeersongevallen in Heverlee verscheen eerst op Leuven Actueel.

Woensdagmiddag werd een vrouw aangereden in de Leeuwerikenstraat in Heverlee. De 85-jarige vrouw uit de buurt was aan het wandelen op het trottoir toen er net een leverancier met zijn bestelwagen van een parkeerplaats de weg op reed. De 20-jarige man uit Machelen was traag achteruit aan het rijden en had de voetganger niet opgemerkt. Het kwam tot een lichte aanrijding en de vrouw kwam hierdoor ten val. Ze werd licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Woensdagnamiddag werd een bromfietser aangereden op de Geldenaaksebaan in Heverlee. De 50-jarige man uit Leuven was met zijn bromfiets onderweg van Haasrode naar Leuven toen hij ter hoogte van het industrieterrein aangereden werd door een personenwagen. De 50-jarige bestuurder uit Kessel-lo had de bromfietser niet gezien toen hij met zijn auto een parking op reed. De bromfiets werd geraakt en de Leuvenaar viel op de grond. Hij werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De Leuvense politie stelde proces-verbaal op.

Het bericht Verkeersongevallen in Heverlee verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over