Verkeersongevallen: een overzicht

28 juni 2020 | 12u19 | Gepost door redactie
Dronken fietser op de bon
Zaterdagochtend zorgde een openzwaaiende autodeur dat een fietsster ten val kwam in de Naamsestraat in Leuven. Een 30-jarige man uit Beringen had niet gezien dat er een fietsster door de straat reed toen hij de deur van zijn geparkeerde auto opende. De 22-jarige vrouw uit Leuven kon de deur niet meer ontwijken en kwam met […]
Het bericht Verkeersongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Zaterdagochtend zorgde een openzwaaiende autodeur dat een fietsster ten val kwam in de Naamsestraat in Leuven. Een 30-jarige man uit Beringen had niet gezien dat er een fietsster door de straat reed toen hij de deur van zijn geparkeerde auto opende. De 22-jarige vrouw uit Leuven kon de deur niet meer ontwijken en kwam met haar fiets ten val. Ze werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Zaterdagmiddag werd een bromfietser aangereden door een automobilist. De 30-jarige man uit Lubbeek had de bromfiets niet gezien toen hij met zijn auto uit een parkeerplaats reed. De 72-jarige bromfietser kwam ten val en werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Er werd proces-verbaal opgesteld door de politie van Leuven.

Het bericht Verkeersongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over