Verkeersongevallen: een overzicht

18 september 2019 | 14u07 | Gepost door redactie
Verkeersongevallen: een overzicht
Woensdagmorgen omstreeks 9 uur kwamen op het Vuntcomplex ter hoogte van de oprit E314 in Kessel-Lo twee personenauto’s met mekaar in aanrijding. De 36-jarige bestuurster van één van de wagens werd met een ziekenwagen overgebracht naar de dienst spoed van het Heilig Hartziekenhuis. De twee auto’s waren zwaar beschadigd en moesten worden getakeld. Dit zorgde […]
Het bericht Verkeersongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.
  • Woensdagmorgen omstreeks 9 uur kwamen op het Vuntcomplex ter hoogte van de oprit E314 in Kessel-Lo twee personenauto’s met mekaar in aanrijding. De 36-jarige bestuurster van één van de wagens werd met een ziekenwagen overgebracht naar de dienst spoed van het Heilig Hartziekenhuis. De twee auto’s waren zwaar beschadigd en moesten worden getakeld. Dit zorgde enige tijd voor verkeershinder. De twee bestuursters legden allebei een negatieve alcohol- en drugstest af. De brandweer kwam ter plaatse om het oliespoor op te kuisen.
  • Een 51-jarige fietser uit Bierbeek kwam woensdagvoormiddag omstreeks 10.30 uur in de Willem De Croylaan in Heverlee ten val door te hard te remmen. Er waren geen derden bij het ongeval betrokken. De licht gewonde fietser werd met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis. Hij legde een negatieve ademtest af.
  • Een 33-jarige fietser uit Lubbeek raakte dinsdagnamiddag licht gewond toen hij op het kruispunt van de Diestsesteenweg en de Werkhuizenstraat werd aangereden door een camionette die rechtsaf de Werkhuizenstraat indraaide. De fietser kwam ten val en bezeerde een knie. Hij wenste geen onmiddellijke medische verzorging. De bestuurder van de lichte vrachtauto vervolgde zijn weg, maar kon even later thuis door de politie worden aangetroffen. Hij beweerde niets gemerkt te hebben van een aanrijding. De man uit Kessel-Lo legde een positieve drugstest af. In opdracht van het parket werd zijn rijbewijs onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.
  • Een 23-jarige fietser uit Halen raakte dinsdagnamiddag gewond toen hij in de Tiensestraat tegen het openzwaaiend passagiersportier van een geparkeerde bestelwagen knalde en met een klap tegen de grond ging. Het slachtoffer werd met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis. Hij had een flinke klap op het hoofd gekregen waardoor hij verward was en liep verwondingen op aan een elleboog. Hij moest ter observatie in het ziekenhuis blijven. Fietser, de bestuurder van de bestelwagen én de passagier die het portier openzwaaide legden allemaal een negatieve alcohol- en drugstest af.
  • Een 29-jarige fietser uit Kessel-Lo kwam dinsdagavond omstreeks 17.30 uur ten val toen hij in de Herestraat plotseling hard moest remmen voor een voertuig. Het kwam niet tot een aanrijding, maar door het de fietser ging door het bruusk remmen wel overkop en viel met een klap tegen de grond. Hij werd met een ziekenwagen overgebracht naar de dienst spoed van het UZ Gasthuisberg en moest daar blijven ter observatie.
  • Een 21-jarige fietser uit Herent werd dinsdag even na middernacht met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg, nadat hij op de Aarschotsesteenweg ten val was gekomen. Er waren geen derden bij het ongeval betrokken. De fietser bleek een glas te veel te hebben gedronken. Hij legde een positieve ademtest af.

Het bericht Verkeersongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over