Verkeersongevallen: een overzicht

30 november 2019 | 12u12 | Gepost door redactie
Verkeersongevallen: een overzicht
Een 20-jarige studente uit Oudsbergen werd donderdagnacht met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg, nadat ze in de Kapucijnenvoer met haar fiets ten val was gekomen. Dat gebeurde toen ze met haar rijwiel het trottoir wilde oprijden. De fietsster hield aan de valpartij een flink bloedende snede in het aangezicht over. Donderdagavond omstreeks 20.30 […]
Het bericht Verkeersongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een 20-jarige studente uit Oudsbergen werd donderdagnacht met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg, nadat ze in de Kapucijnenvoer met haar fiets ten val was gekomen. Dat gebeurde toen ze met haar rijwiel het trottoir wilde oprijden. De fietsster hield aan de valpartij een flink bloedende snede in het aangezicht over.

Donderdagavond omstreeks 20.30 uur liep een 61-jarige bestuurder uit Kessel-Lo een bloedende hoofdwonde op, toen hij in de Elfnovemberlaan met zijn voertuig een auto die stilstond voor het rode licht langs achter aan reed. De aanrijding deed zich voor op het kruispunt met de Diestsesteenweg. De zestiger werd met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Hij legde een positieve ademtest af. De bestuurder van de aangereden auto bleef ongedeerd.

Een 38-jarige fietser uit Kessel-Lo raakte donderdagavond omstreeks 19 uur licht gewond toen hij op de Trolieberg langs achter werd aangereden door een camionette. Dat gebeurde gelukkig tegen lage snelheid. De fietser kwam door de tik ten van en werd met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Beide bestuurders legden een negatieve ademtest af. Uit verder onderzoek en verhoor van een getuige zal moeten blijken of de fietser zonder licht reed.

Een 23-jarige fietsster uit Lubbeek werd donderdag omstreeks 17 uur met lichte verwondingen met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg, nadat ze op de Diestsesteenweg in Kessel-Lo op het fietspad werd aangereden door een bestelwagen. De bestuurder van dit voertuig maakte rechtsomkeer maar raakte daarbij de fietsster. Deze kwam ten val met een pijnlijke schouder als gevolg. Beide bestuurders legden een negatieve ademtest af.

Het bericht Verkeersongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over