Verkeersongevallen: een overzicht

1 december 2019 | 11u23 | Gepost door redactie
Verkeershinder door ongeval op kruispunt Tervuursesteenweg – Tervuursestraat
Zaterdag omstreeks de middag moest een 69-jarige man uit Bierbeek met een ziekenwagen naar het Heilig Hartziekenhuis worden overgebracht, nadat hij op de Tiensesteenweg een snijwonde aan het hoofd had opgelopen bij een aanrijding ter hoogte van de Grensstraat. In totaal raakten drie bestuurders bij het ongeval betrokken en liep ook nog een geparkeerde auto […]
Het bericht Verkeersongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Zaterdag omstreeks de middag moest een 69-jarige man uit Bierbeek met een ziekenwagen naar het Heilig Hartziekenhuis worden overgebracht, nadat hij op de Tiensesteenweg een snijwonde aan het hoofd had opgelopen bij een aanrijding ter hoogte van de Grensstraat. In totaal raakten drie bestuurders bij het ongeval betrokken en liep ook nog een geparkeerde auto schade op. De brandweer kwam ter plaatse omdat melding werd gemaakt dat één van de bestuurders gekneld zat. De man kon snel en makkelijk uit zijn auto worden gehaald. Zijn auto moest worden versleept. Het ongeval zorgde enige tijd voor verkeershinder op de drukke Tiensesteenweg.

Zaterdagvoormiddag omstreeks 10.30 uur raakten drie personen licht gewond nadat ze op de Nieuwe Mechelsesteenweg in een kop-staart aanrijding betrokken raakten. Een wagen die ter hoogte van de verkeerslichten met de Mechelsesteenweg stil stond voor het rode verkeerslicht, werd langs achter aangereden door een vrachtauto en verder geduwd tegen de auto voor hem. De vrachtwagenchauffeur stapte uit maar vertrok even later weer zonder zich bekend te maken. Een getuige noteerde de nummerplaat. De chauffeur wordt opgespoord. De aangereden personenauto was zwaar beschadigd en moest worden versleept. De twee bestuurders van de aangereden auto’s en één passagier werden met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg.

Het bericht Verkeersongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over