Verkeersactie in de nacht van zaterdag op zondag

5 augustus 2019 | 13u04 | Gepost door redactie
Verkeersactie: de resultaten
In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 augustus hield de Verkeersdienst van de Leuvense politie met zes politiemensen een verkeersactie op de Aarschotsesteenweg in Wilsele en de Diestsesteenweg in Kessel-Lo. Er werden in het totaal 91 bestuurders gecontroleerd waarvan er zes te veel gedronken hadden. Twee bestuurders speelden hun rijbewijs zelfs voor 15 […]
Het bericht Verkeersactie in de nacht van zaterdag op zondag verscheen eerst op Leuven Actueel.

In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 augustus hield de Verkeersdienst van de Leuvense politie met zes politiemensen een verkeersactie op de Aarschotsesteenweg in Wilsele en de Diestsesteenweg in Kessel-Lo.

Er werden in het totaal 91 bestuurders gecontroleerd waarvan er zes te veel gedronken hadden. Twee bestuurders speelden hun rijbewijs zelfs voor 15 dagen kwijt. Eén auto bleek niet verzekerd en ingeschreven te zijn en werd dan ook in beslag genomen. Tijdens de verplaatsing tussen de twee locaties merkten de inspecteurs nog eens een auto op die niet gekeurd was.  Twee bestuurders namen de vlucht toen ze de politiecontrole zagen. Eén auto werd snel tegengehouden, maar toen later op de nacht een tweede auto wegreed, kon de politie het voertuig niet meer inhalen zonder andere mensen in gevaar te brengen.

Het bericht Verkeersactie in de nacht van zaterdag op zondag verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over