Vechtpartijen in het uitgaansleven

7 juli 2019 | 17u37 | Gepost door redactie
Autobestuurder wordt opgespoord
In de nacht van zaterdag op zondag kreeg een 35-jarige Leuvenaar rake klappen in het Leuvense uitgaansleven. Hij bezocht een café waar hij het aan de stok kreeg met twee jongemannen. Hij werd op de grond geslagen en kreeg daarna nog enkele rake trappen tegen het hoofd. Daarna nam het tweetal de vlucht. De dertiger […]
Het bericht Vechtpartijen in het uitgaansleven verscheen eerst op Leuven Actueel.

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg een 35-jarige Leuvenaar rake klappen in het Leuvense uitgaansleven. Hij bezocht een café waar hij het aan de stok kreeg met twee jongemannen. Hij werd op de grond geslagen en kreeg daarna nog enkele rake trappen tegen het hoofd. Daarna nam het tweetal de vlucht. De dertiger werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op. De politie zoekt nu op basis van de camerabeelden naar de daders.

Een 33-jarige Leuvenaar viel zaterdagnacht een portier aan. De man had een terrastafel omgegooid en werd hierover aangesproken door de portier. De man antwoordde echter met een vuistslag in het gezicht van de portier en nam daarna de vlucht. De politie werd verwittigd en kon de man in de buurt inrekenen. Hij werd meegenomen naar het commissariaat en de politie stelde proces-verbaal op.

Het bericht Vechtpartijen in het uitgaansleven verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over