Vechtpartijen in het uitgaansleven

25 augustus 2019 | 11u11 | Gepost door redactie
Feestende studenten verstoren nachtrust
Zaterdagavond even voor middernacht werden twee veertigers uit Leuven voor verzorging met een ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis. De twee hadden het in een café in de Diestsestraat aan de stok gekregen met enkele andere klanten. Op straat voor het café kregen de twee nog enkele rake klappen en stampen in het gezicht. Een toevallige […]
Het bericht Vechtpartijen in het uitgaansleven verscheen eerst op Leuven Actueel.

Zaterdagavond even voor middernacht werden twee veertigers uit Leuven voor verzorging met een ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis. De twee hadden het in een café in de Diestsestraat aan de stok gekregen met enkele andere klanten. Op straat voor het café kregen de twee nog enkele rake klappen en stampen in het gezicht. Een toevallige voorbijganger verwittigde de hulpdiensten. De politie heeft een onderzoek opgestart naar de omstandigheden van de vechtpartij en proces-verbaal opgesteld voor het opzettelijk toebrengen van slagen en verwondingen.

Een 40-jarige man uit Leuven werd vrijdagnacht omstreeks 3 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat hij op de Oude Markt een snijwonde in het aangezicht had opgelopen bij een schermutseling. De man, die onder invloed van alcohol was en zich de juiste omstandigheden van het voorval niet meer herinnerde, kreeg het in een café aan de stok met enkele onbekenden. Daarbij kwam het tot wat duw- en trekwerk en kwam de Leuvenaar ten val. Daarbij verwondde hij zich aan enkele glasscherven.

 

Het bericht Vechtpartijen in het uitgaansleven verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over