Vechtpartijen en overlast

23 juni 2019 | 22u01 | Gepost door redactie
Autobestuurder wordt opgespoord
Afgelopen weekend was er ook ’s nachts heel wat volk op de been in Leuven. De politie kreeg vrijdagnacht 16 meldingen en zaterdagnacht 20 meldingen van geluidsoverlast, zowel van personen als van muziek. Er dwaalden ook verschillende dronkenmannen rond in de stad. Zeven van hen mochten in de cel ontnuchteren. Eén dronken jongeman werd naar […]
Het bericht Vechtpartijen en overlast verscheen eerst op Leuven Actueel.

Afgelopen weekend was er ook ’s nachts heel wat volk op de been in Leuven. De politie kreeg vrijdagnacht 16 meldingen en zaterdagnacht 20 meldingen van geluidsoverlast, zowel van personen als van muziek. Er dwaalden ook verschillende dronkenmannen rond in de stad. Zeven van hen mochten in de cel ontnuchteren. Eén dronken jongeman werd naar het ziekenhuis gebracht en één dronken 14-jarige werd thuis afgezet. De politie kwam ook ter plaatse bij vijf vechtpartijen waarbij in het totaal twee mannen voor verzorging overgebracht werden naar het ziekenhuis. Er werd telkens proces-verbaal opgesteld.

In de Tiensestraat viel een dronkenman vrijdagnacht enkele meisjes lastig en eindigde zelf in het ziekenhuis. De 28 jarige Leuvenaar viel twee tieners fysiek lastig en werd meteen aangesproken door een vriend van de twee meisjes. De 18-jarige jongen vond het niet kunnen hoe de man zich gedroeg en wees hem op zijn gedrag. De twintiger had hier geen oren naar en duwde de tiener weg. Daarop deelde de 18-jarige een slag uit. De 28-jarige man moest met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht worden en de politie werd verwittigd. Er werd proces-verbaal opgesteld zodat de situatie uitgeklaard kan worden.

Het bericht Vechtpartijen en overlast verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over