Vaccinatiecentrum verhuist opnieuw naar Brabanthal

30 november 2021 | 11u16 | Gepost door annpeeters
Brabanthal
Het Leuvense vaccinatiecentrum verhuist vanaf 13 december 2021 terug naar de Brabanthal. De komende weken wordt de Brabanthal ingericht zodat ze klaarstaan wanneer de meeste Leuvenaars hun uitnodiging voor de boosterprik ontvangen. 

De eerste campagne bewees al dat de Brabanthal een vlotte vaccinatie mogelijk maakt qua schaal, comfort en bereikbaarheid. In het Kinepolisgebouw worden bovendien begin volgend jaar verbouwingswerken gepland, waardoor het niet mogelijk is om daar uit te breiden. Verschillende alternatieve locaties werden in overweging genomen, waarbij een terugkeer naar de Brabanthal de beste optie was. De Leuvenaars zijn vertrouwd met deze locatie en we kunnen er wekelijks de nodige 10.000 boosterprikken op een comfortabele wijze geven.

Het Telefonisch Informatiecentrum (TIC) en het Infopunt Vaccinaties van de stad Leuven blijven wel in Kinepolis. Tot en met 10 december vinden de vaccinaties nog plaats in de Kinepolis. Vanaf 13 december wordt iedereen, ook wie al een afspraak had, in de Brabanthal verwacht. 

Lees meer over