UiTPAS opent een pop-uploket

26 januari 2023 | 10u42 | Gepost door annpeeters
loket
UiTPAS opent een pop-uploket op de Tweebronnen-site. Je kan er terecht met je vragen over bijvoorbeeld het kansentarief of over organisaties die aangesloten zijn bij UiTPAS. In het loket kan je ook een UiTPAS kopen en gespaarde punten omruilen in voordelen.  

Met een UiTPAS spaar je punten elke keer je naar een event of een activiteit gaat zoals een concert of zwembeurt. Die punten ruil je om voor een leuk voordeel zoals gratis tickets of een ander cadeau. Leuvenaars die het financieel moeilijk hebben, krijgen met een UiTPAS aan kansentarief een extra korting van 80% op tickets, lidgeld of inschrijvingsgeld. 

Pop-up in hartje Leuven ​
​UiTPAS bestaat ondertussen 6 jaar en er zijn meer dan 18.000 passen in omloop, waarvan 10.000 met kansentarief. UiTPAS wil bestaande en nieuwe pashouders warm maken voor het programma en wil luisteren naar de vragen die leven bij de Leuvenaar. UiTPAS opent daarom een jaar lang een pop-uploket op de Tweebronnen-site. Het loket is vanaf vandaag 26 januari om de twee weken elke donderdagavond tussen 16 uur en 19.30 uur geopend.

Lees meer over